شیرینی ها/ کلوچه های نارگیلی؛ معطر و نوستالژیک
دوشنبه 1 مهر 1398 - 14:35:22
|
|
آریا بانو - شیرینی ها/ کلوچه های نارگیلی؛ معطر و نوستالژیک ١٣٦ ٠ زندگی آنلاین / چی لازم دارم: آرد مخصوص نان 150 گرم آب ولرم 160 میلیلیتر (دو سوم پیمانه) مایه خمیر خشک یکچهارم قاشق چایخوری آرد نان (اضافی) 225 گرم آرد نول 110 گرم شیر خشک یک و یکدوم قاشق سوپخوری نمک یکدوم قاشق چایخوری مایه خمیر خشک (اضافی) 1 قاشق چایخوری تخممرغ همزده 1 عدد شکر 1 قاشق سوپخوری آب ولرم 80 میلیلیتر (یکسوم پیمانه) کره خرد کرده 50 گرم کره آبکرده 100 گرم شکر 75 گرم مواد لازم میانی: کره نرم شده 125 گرم شکر 2 قاشق سوپخوری آرد 2 قاشق سوپخوری نارگیل 50 گرم (دوسوم پیمانه) شیر خشک 25 گرم چطور بپزم: آرد، آب ولرم و مایه خمیر (یکچهارم قاشق چایخوری) را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه روی کاسه را بپوشانید و آن را 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس آن را یک شب در یخچال نگه دارید و قبل از مصرف یک ساعت در دمای محیط قرار دهید. حالا آرد نان (225 گرم)، آرد نول، شیر خشک، نمک، مایه خمیر (1 قاشق چایخوری)، تخممرغ، شکر و آب (80 میلیلیتر) را در کاسه بزرگ و مناسبی بریزید و مواد را با همزن برقی مخصوص نان هم بزنید. اکنون مایه خمیری را که از شب قبل فراهم کردهآید به خمیر بیفزائید و آن را با همزن برقی هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. اینک کره خرد کرده را کمکم به خمیر اضافه کنید. آنگاه خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت و نیم در جای گرم قرار دهید تا حجمش زیاد شود. در این میان مواد میانی نارگیلی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا قالب 12تایی بزرگ مافین را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید (میتوانید از کپسولهای کاغذی نیز استفاده کنید). اکنون خمیر کلوچه را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید و مایه نارگیلی را رویش صاف کنید. مراقب باشید که از اطراف خمیر 2 سانتیمتر خالی بماند. اینک خمیر را رول کنید و بعد به 12 قسمت مساوی برش دهید و هر تکه را در قالب بگذارید (قسمت برشخورده بالا باشد). روی خمیرها را با سلفون چربکرده بپوشانید و یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمشان زیاد شود. آنگاه روی خمیرها کره آبکرده بمالید و شکر بپاشید و کلوچهها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید. یادآوری نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه همراه با این کلوچههای نارگیلـی مـیتواند عصرانه دلپذیری برای افراد خانواده و دوستانتان باشد.
http://www.banounews.ir/fa/News/204073/شیرینی-ها--کلوچه-های-نارگیلی؛-معطر-و-نوستالژیک
|