آریا بانو
آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی
شنبه 30 شهريور 1398 - 14:51:32
آریا بانو - آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی
٨٢٣
١
برترین ها / خوشت آلو اسفناج یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.
چی لازم دارم:
گوشت خورشتی: 300 گرم
آلو خورشتی: 10 الی 12 عدد
اسفناج خام: 500 گرم
پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
1. برای شروع باید گوشتمون رو بپزیم برای تهیه‌ی این خورشت هم میتونیم از گوشت گوساله و هم گوشت گوسفند استفاده کنیم. گوشت رو که به تکه‌های خورشتی خرد کردیم همراه پیازداغ، کمی روغن و زرچوبه داخل قابلمه میریزیم.
2. با حرارت متوسط گوشت رو تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.
3. حالا حدود 2 لیوان آب به گوشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت با حرارت ملایم کاملا بپزه.
4. تا گوشت میپزه اسفناج‌هایی که خرد کردیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا اسفناج‌ها حجمشون رو از دست بدن و نرم بشن.
5. اسفناج‌ها خیلی زود میپزن و نرم میشن اجازه میدیم تا آب اضافیشون بره و بعد کمی روغن، نمک و آلو‌هایی که حدود دو ساعت خیس کرده بودیم رو بهشون اضافه میکنیم. آلو رو میتونیم بر طبق ذائقه مون ترش یا ملس انتخاب کنیم.
6. حالا اسفناج و آلو رو کمی با روغن سرخ میکنیم تا هم مزه بگیرن و هم آب اسفناج کامل بره. اما باید دقت کنیم تا بیش از حد سرخشون نکنیم که اسفناج تلخ میشه.
7. وقتی گوشت کاملا پخت اسفناج و آلو رو بهش اضافه میکنیم.
8. خورشت رو هم میزنیم نمک، فلفل و یا هر ادویه‌ای که دوست داشته باشیم رو هم اضافه میکنیم.
9. حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و تنگ آب بشه.
10. دیگه خورشت آماده‌ی سرو کردنه.

http://www.banounews.ir/fa/News/202928/آلو-اسفناج؛-خورش-سنتی-و-معروف-ایرانی
بستن   چاپ