آریا بانو
صفر تا صد تهیه پنیر لاکتیکی در خانه
جمعه 29 شهريور 1398 - 13:09:01
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٠
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
شیرمحلی: 10 کیلوگرم
سرکه سفید: 1 لیوان
ماست ترش: 250 گرم
آب: 1 کیلوگرم
نمک: 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا شیر را را روی شعله قرار می دهیم تا بجوشه، بعد از ده دقیقه جوشیدن شیر، ماست و سرکه را اضافه و هم می زنیم، بعد از بریدن شیر، دو الی سه دقیقه هم می زنیم.
صافی پارچه ای را روی آبکش قرار داده و مخلوط پنیر و آب پنیر را داخل آن می ریزیم، بعد از گرفتن آب پنیر به صافی شکل داده و روی آن جسم سنگین قرار می دهیم و برای حداقل دو ساعت کنار می گذاریم.
نمک و آب را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار داده تا به دمای جوش برسه.
تکه های برش خورده پنیر را داخل آب نمک قرار می دهیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
برای بدست آوردن پنیر عالی، حتما شیر محلی و ماست ترش باشد.
از شیر پاستوریزه و هموژنیزه استفاده نکنید
به دلیل محلی و تازه بودن شیر، ما آن را حداقل ده دقیقه جوشاندیم.
برای شکل گیری و منسجم شدن بهتر پنیر، بعد از گرفته شدن آب پنیر، صافی را همراه پنیر کمی ورز دهید.
دمای آب نمک موقع اضافه کردن پنیر 80 درجه سانتیگراد است.
مقدار نمک داخل آب را با توجه به ذائقه و مدت نگهداری پنیر می توانید کم کنید.
بعد از قرار دادن پنیر داخل آب نمک و کمی خنک شدن آب نمک، پنیر را داخل یخچال قرار دهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/202519/صفر-تا-صد-تهیه-پنیر-لاکتیکی-در-خانه
بستن   چاپ