موتبک را امتحان کنید
پنجشنبه 28 شهريور 1398 - 09:43:35
|
|
آریا بانو - موتبک را امتحان کنید k ٢.٩ ١ خراسان / مواد لازم برنج – 400 گرم گوشت گوسفندی - 300 گرم مرغ - به میزان لازم (در صورتی که گوشت نمی خواهید) پیاز- 150 گرم شوید- یک ونیم پیمانه رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذا خوری زردچوبه - نصف قاشق مربا خوری پودرتخم گشنیز –نصف قاشق مرباخوری دارچین –نصف قاشق چای خوری چوب دارچین- یک عدد فلفل سیاه - نصف قاشق چای خوری برگ مو- 2 عدد نمک - به میزان لازم روغن - به میزان لازم طرز تهیه برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، پیاز چهار قاچ ، برگ بو،چوب دارچین، فلفل سیاه و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید بپزد. در انتهای پخت، نمک را اضافه کنید. در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. شوید را با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود. آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بجوشد. برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید(به میزان آب توجه کنید). پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد. گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا و درروغن سرخ کنید. برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب بکشید و با چاشنی گشنیزمیل کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/201915/موتبک-را-امتحان-کنید
|