ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی
چهارشنبه 27 شهريور 1398 - 10:33:02
|
|
آریا بانو - ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی ٤٥ ٠ نمناک / چی لازم دارم: سینه مرغ : 1 عدد پیاز : 1 عدد قارچ خرد شده : 1 پیمانه نمک و فلفل و ادویه کاری : به میزان لازم خامه : 3 قاشق غذاخوری شیر : 1 لیوان آرد : 2 قاشق غذاخوری روغن : به میزان لازم چطور بپزم: ابتدا پیاز خرد شده را در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده را اضافه کنید سپس نمک و ادویه و فلفل و قارچ را هم بیفزایید. شیر را در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت بگذارید. آرد را در کمی آب سرد حل کرده و در شیر ریخته و مرتب به هم بزنید تا گوله نشود . مخلوط شیر و آرد را با مرغ ها که سرخ کرده بودیم مخلوط کرده و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت بردارید. مخلوط آماده شده را در ظرف سرو ریخته و میل نمایید.
http://www.banounews.ir/fa/News/201710/ناهار--«چیکن-استراگانف»؛-غذای-محبوب-و-اصیل-فرانسوی
|