آریا بانو
ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی
چهارشنبه 27 شهريور 1398 - 10:33:02
آریا بانو - ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی
٤٥
٠
نمناک / چی لازم دارم:
سینه مرغ : 1 عدد
پیاز : 1 عدد
قارچ خرد شده : 1 پیمانه
نمک و فلفل و ادویه کاری : به میزان لازم
خامه : 3 قاشق غذاخوری
شیر : 1 لیوان
آرد : 2 قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا پیاز خرد شده را در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده را اضافه کنید سپس نمک و ادویه و فلفل و قارچ را هم بیفزایید. شیر را در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت بگذارید. آرد را در کمی آب سرد حل کرده و در شیر ریخته و مرتب به هم بزنید تا گوله نشود . مخلوط شیر و آرد را با مرغ ها که سرخ کرده بودیم مخلوط کرده و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت بردارید. مخلوط آماده شده را در ظرف سرو ریخته و میل نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/201710/ناهار--«چیکن-استراگانف»؛-غذای-محبوب-و-اصیل-فرانسوی
بستن   چاپ