آریا بانو
میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی
دوشنبه 25 شهريور 1398 - 16:00:50
آریا بانو -
میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی
١٣٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
روغن جامد 1/2 پیمانه
کره 100 گرم
آرد سفید 2 پیمانه
آرد برنج 1/2 پیمانه
پودر قند 2 پیمانه
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق مرباخوری
چطور بپزم:
ر وغن جامد و کره را روی حرارت گذاشته تا ذوب شود، سپس آرد سفید را الک کرده و به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم ده دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آن عوض نشود.
بعد از ده دقیقه که گذشت آرد برنج را الک کرده و به آن افزوده و هم زده به مدت دو سه دقیقه بعد از این مراحل پودر قند، پودر زنجبیل، پودر هل را افزوده و کاملا با پشت قاشق هم زده تا پودر قند به خورد حلوا رود. بعد از دو دقیقه از روی حرارت برداشته و داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل یخچال گذاشته یا داخل ظرف مستطیلی ریخته روی آن را صاف کرده و وقتی کاملا سفت و خنک شد برش بزنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/200668/میز-اردور--حلوای-زنجبیلی-با-دستور-تند-و-خوشمزه-تبریزی
بستن   چاپ