میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی
دوشنبه 25 شهريور 1398 - 16:00:50
|
|
آریا بانو - میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی ١٣٠ ٠ آخرین خبر / چی لازم دارم: روغن جامد 1/2 پیمانه کره 100 گرم آرد سفید 2 پیمانه آرد برنج 1/2 پیمانه پودر قند 2 پیمانه پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری پودر هل یک قاشق مرباخوری چطور بپزم: ر وغن جامد و کره را روی حرارت گذاشته تا ذوب شود، سپس آرد سفید را الک کرده و به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم ده دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آن عوض نشود. بعد از ده دقیقه که گذشت آرد برنج را الک کرده و به آن افزوده و هم زده به مدت دو سه دقیقه بعد از این مراحل پودر قند، پودر زنجبیل، پودر هل را افزوده و کاملا با پشت قاشق هم زده تا پودر قند به خورد حلوا رود. بعد از دو دقیقه از روی حرارت برداشته و داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل یخچال گذاشته یا داخل ظرف مستطیلی ریخته روی آن را صاف کرده و وقتی کاملا سفت و خنک شد برش بزنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/200668/میز-اردور--حلوای-زنجبیلی-با-دستور-تند-و-خوشمزه-تبریزی
|