میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ
دوشنبه 25 شهريور 1398 - 14:02:04
|
|
آریا بانو - میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ ١٥ ٠ زندگی آنلاین / چی لازم دارم: هندوانه پوست کنده و خرد کرده یکونیم کیلوگرم شکر 200 گرم آب لیموی تازه 3 قاشق سوپخوری اسانس وانیل یک قاشق سوپخوری ورق ژلاتین 24 گرم (حدود 10-12 ورق) چه جوری درست میشه: هندوانه، شکر و آب لیمو را در قابلمه نچسبی بریزید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه روی حرارت اجاق بجوشانید تا آب هندوانه از میوه جدا شود. آنگاه این مخلوط را در صافی بریزید و اسانس وانیل را به آب هندوانه بیفزائید. سپس ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه ژلاتین نرم شد، آب اضافیش را بگیرید و ژلاتین را به روش بنماری حل کنید. حالا محلول ژلاتین را به آب هندوانه بیفزائید و هم بزنید. اکنون محلول فراهم کرده را در قالبهای چربکرده دسر به گنجایش هر یک 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه) بریزید و آنها را دستکم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شوند. اینک دسر هندوانه را از قالبها جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید. سپس روی دسر را با توپکهایی از هندوانه و برگ نعنا بیارائید. یادآوری برای جدا کردن دسر از قالب، آن را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد با انگشت مرطوب دسر را از دیواره قالب آزاد کنید و روی ظرف مورد نظرتان برگردانید.
http://www.banounews.ir/fa/News/200579/میز-اردور--طراوات-هندوانه؛-دسری-جذاب-و-خوشرنگ
|