خوراک شلغم و سبزیجات
يکشنبه 24 شهريور 1398 - 15:51:20
|
|
آریا بانو - خوراک شلغم و سبزیجات ٩٥ ٠ ستاره / در این غذا نیز ترکیبی از سبزیجات و حبوبات به کار رفته که میتواند به عنوان یک شام گیاهی و رژیمی مورد استفاده قرار گیرد. مواد لازم عدس 1/2 لیوان پیازچه خرد شده 4 ساقه زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوری شلغم پوست گرفته و نازک حلقه شده 4 عدد هویج پوست گرفته و نازک حلقه شده 3 عدد سرکه سفید 3 قاشق غذاخوری کلم بروکسل (یا بروکلی) حلقه شده 300 گرم لوبیا سبز خرد شده 280 گرم کره 1 قاشق غذاخوری روغن 3 قاشق غذاخوری نمک 2.5 قاشق چایخوری روش تهیه عدس را با کمی آب و نمک بپزید تا نرم شده و آب آن تمام شود. یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در تابهای ریخته، نیمی از پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید، روی حرارت قرار دهید و چند ثانیه تفت دهید. هویج و شلغم خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. کمی آب، نمک و سرکه را به تابه اضافه کرده، حرارت را کم کنید و اجازه دهید سبزیجات به مدت 10 دقیقه بپزند و نرم شوند. حال سبزیجات پخته را در کاسهای بریزید. کره و باقیمانده روغن زیتون را در تابه بریزید، سپس زنجبیل و باقیمانده پیازچه را به آن اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید. حال کلم بروکسل و لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. سپس کمی آب و نمک به تابه اضافه کرده، در تابه را ببندید و اجازه دهید سبزیجات پخته و نرم شود. سبزیجات پخته را با عدس پخته مخلوط کنید و به عنوان یک شام گیاهی مصرف کنید. نوش جان ...
http://www.banounews.ir/fa/News/200107/خوراک-شلغم-و-سبزیجات
|