آریا بانو
غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!
شنبه 23 شهريور 1398 - 20:17:33
آریا بانو -
غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!
٠
٠
سیمین بانو / چی لازم دارم:
سالاد باغ یک سالاد خوشمزه و رنگارنگ هست که در آن انواع سبزیجات و صیفی جات پیدا می شود.
و اگر این سبزیجات برای باغچه خودتان باشد که دیگر حرف ندارد!
حالا برای ایجاد تنوع و تلاش برای خوردن غذای سالم و کم کالری، میخواهیم این سالاد خوشمزه را روی پیتزا پیاده کنیم و لذت ببریم.
مواد لازم برای خمیر:
آرد برنج (70 گرم)
آرد کینوا (30 گرم)
نشاسته سیب زمینی (60 گرم)
آرد جو دوسر بدون گلوتن (40 گرم)
آب ولرم (110 میلی لیتر)
روغن زیتون خالص (2 قاشق غذاخوری)
نمک هیمالیا (نمک صورتی)
بیکینگ پودر (10 گرم)
مواد بالایی:
سس گوجه طبیعی (6 قاشق غذاخوری)
کُلارد (نوعی کلم است با برگ هایی شبیه اسفناج، میتوانید به جای آن از اسفناج استفاده کنید) (یک برگ بزرگ)
کلم خرد شده (1/3 فنجان)
گوجه فرنگی خرد شده (1 عدد)
گوجه گیلاسی (10 عدد)
ریحان (10 برگ)
آووکادو (نصف یک میوه)
نمک هیمالیا
فلفل سیاه
سیر خشک شده
روغن زیتون خالص (2قاشق غذاخوری)
چه جوری درست میشه:
1- فر را روی 370 درجه فارنهایت (188 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
2- آردها، نمک و بیکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید.
آب ولرم را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که خمیر یکدست و غلیظ شود و کش بیاید.
اگر خیلی چسبناک بود، آرد برنج اضافه کنید.
3- خمیر را روی یک سطح چوبی با وردنه پهن کنید (به ضخامت حدودا یک سانتی متر) و شکل آن را دایره کنید.
4- قبل از مالیدن سس گوجه، خمیر را 5 دقیقه حرارت دهید تا سطح آن کمی برشته شود.
5- تمام سبزیجات را به جز آووکادو و گوجه گیلاسی، خرد کرده و در یک کاسه با روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر مخلوط کنید.
6- سس گوجه را روی خمیر بمالید و 15 دقیقه در فر بپزید.
7- حالا مخلوط سبزیجات را روی خمیر بریزید و گوجه گیلاسی و آووکادوی خرد شده را اضافه کنید و لذت ببرید!

http://www.banounews.ir/fa/News/199678/غذای-اصلی--پیتزای-سالاد-باغ،-سالم-و-هیجان-انگیز!
بستن   چاپ