آریا بانو -
٩٣
٠
آخرین خبر / آشوره از جمله غذاهایی است که پخت آن ریشه در برخی باورها و عقاید دینی مردمان آناتولی دارد. آشوره و یا همان پودینگ حضرت نوح که بعضا از آن به عنوان شعله زرد ترکی نیز یاد میشود، غذایی است شیرین و مورد علاقه همه مردم ترکیه! این غذای که با دین و فرهنگ مردم ترکیه آمیخته شده است، در روز عاشورا یعنی دهم ماه محرم در فضایی مملو از دعای خیر و برکت پخته و بین خویشان، نزدیکان و همسایگان پخش میشود.
این غذا در میان مردمان ترکیه نمادی از خیر و برکت و فراوانیست. این غذای لذیذ این روزها از جمله غذاهای نذری است که در بین همسایگان و بستگان پخش میشود. طعم این غذا به دلیل اینکه از حبوبات و خشکبار تهیه میشود ممکن است در ابتدا کمی متفاوت به نظر بیاید ولی بی شک این دسر به مرور زمان در لیست خوراکی های مورد علاقه شما جای خواهد گرفت.