آریا بانو -
٠
٠
/ در این ویدئو طرز تهیه دسری متفاوت با سیب زمینی بنفش آموزش داده می شود.
اولین سؤالی که ایجاد میشود این است که چرا رنگ این سیب زمینی بنفش میباشد، این موضوع ریشه در مواد معدنی موجود در آن دارد. این گونه سیب زمینی غنی از فیبر و پروتئین است، اما نسبتاً کم کالری میباشد به طوری که تنها 140 کالری در هر فنجان از آن وجود دارد. سیب زمینی بنفش همچنین مقدار خوبی از پتاسیم و ویتامین C و همچنین ویتامینهای مختلف B را فراهم میکند. مهمتر از همه، گونه بنفش 4 برابر بیشتر از سیب زمینیهای معمولی آنتی اکسیدان دارد که برجستهترین آنها آنتوسیانینها هستند. رنگ بنفش این سیب زمینی نیز ناشی از آنتوسیانین میباشد.