لذت خوردن کشک کدو را از دست ندهید
چهارشنبه 13 شهريور 1398 - 20:33:02
|
|
آریا بانو - لذت خوردن کشک کدو را از دست ندهید ١٢٣ ٠ آخرین خبر / مواد لازم کشک1 پیمانه کدو سبز750 گرم پیاز داغ2 قاشق غذا خوری سیر داغ و نعنا داغبه مقدار لازم فیله گوجه فرنگی4 عدد پودر مغز گردو برای تزیین به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه کشک کدو زمان تهیه 30دقیقه زمان پخت 45دقیقه 1 شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید. 2 نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کنید. 3 سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند. 4 بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید. 5 سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود. 6 چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند. 7 مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.
http://www.banounews.ir/fa/News/195034/لذت-خوردن-کشک-کدو-را-از-دست-ندهید
|