پنکیک سیب زمینی و عدس
چهارشنبه 13 شهريور 1398 - 19:48:54
|
|
آریا بانو - پنکیک سیب زمینی و عدس ٤٥ ٠ سرآشپز پاپیون / مواد لازم پنکیک سیب زمینی و عدس نمک و فلفلبه مقدار لازم آرد1/2 لیوان تخم مرغ خام1 عدد تخم مرغ پخته2 عدد پیاز1 عدد عدس1 لیوان سیب زمینی متوسط10 عدد طرز تهیه پنکیک سیب زمینی و عدس زمان تهیه 50دقیقه زمان پخت 35دقیقه 1 عدس را که از شب قبل خیس داده اید با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا آب ان تمام شود 2 پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود ، تخم مرغ های پخته را ریز خرد کنید و بهمراه عدس پخته ، نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و 5 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود. 3 سیب زمینی ها را بپزید و با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا خوب نرم و یکدست شود ؛ سیب زمینی های له شده را با 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید 4 سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید ( خمیر باید نرم باشد و نیازی به افزودن ارد زیادی نیست ). 5 روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید ، به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید 6 و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود ، تمام خمیرها را به همین صورت اماده کنید. 7 ته ماهیتابه مقدار بسیار کم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پنکیک ها را به نوبت داخل ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید برشته و طلایی شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود ، پس از پخت پنکیک سیب زمینی و عدس را داغ و بهمراه سس یا ماست سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/195009/پنکیک-سیب-زمینی-و-عدس
|