آریا بانو
روش های پخت مربای زردآلو
چهارشنبه 13 شهريور 1398 - 10:30:11
آریا بانو -

انواع پخت مربا زردآلو
دستور شماره یک برای پخت مربا زردآلو:
مواد لازم برای مربا زردآلو :
زردآلوی سفت 1 کیلو
شکر 900 گرم
گلاب (پودر هل) نصف استکان
زعفران آب گرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری
آب یک لیوان
آبلیمو (جوهر لیمو) یک قاشق سوپخوری (کمی)

طرز تهیه مربای زردآلو:
برای تهیه مربای زردآلو ابتدا باید شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود، جوش که آمد زردآلوها را بریزید و حرارت را کم کنید، می توانید مغزهای زردآلو هم پوست گرفته و خلال کنید همراه زردآلوها بریزید تا حدودا 20 دقیقه با هم بجوشد زیاد هم نزنید چون له می شوند، سپس گلاب و زعفران اضافه و 5 دقیقه دیگر که جوشید آبلیمو را بریزید حرارت را خاموش کنید.
دستور شماره دو برای پخت مربا زردآلو

روش های پخت مربا زردآلو
مواد لازم برای مربای زردآلو :
زردآلو 1 کیلو
شکر 600 گرم
زعفران آب کرده (در صورت تمایل) 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا زردآلو :
طرز تهیه مربای زردآلو به روش دیگر: ابتدا زردآلو ها را بشویید و هسته های آن را جدا کنید و سپس به دو نیم تقسیم کنید. شکر را روی زردآلوها بریزید و 1 روز استراحت بدهید.
روز بعد یک قاشق آبلیموی تازه به قابلمه اضافه کنید و بجوشانید.
وقتی مربا به قوام لازم رسید زعفران آب کرده را اضافه کنید و فقط 5 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید.
بیشتر بخوانید: نکات کلیدی برای تهیه مربا
نکاتی برای تهیه مربای زردآلو:
این مربا زمان خیلی کمی برای پخت نیاز دارد اگر زیاد بجوشانید، زردآلوها له خواهند شد و مربا تبدیل به مارمالاد خواهد شد.
در این مربا اگر دوست داشتید می توانید از خلال پسته و یا خلال بادام هم استفاده کنید. این مواد را در مراحل آخر پخت اضافه کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/194686/روش-های-پخت-مربای-زردآلو
بستن   چاپ