میز اردور/ کرپ دانتل برای تزئین خوراکی های مجلسی
سه شنبه 12 شهريور 1398 - 22:54:34
|
|
آریا بانو - میز اردور/ کرپ دانتل برای تزئین خوراکی های مجلسی ١٧٦ ٠ بیتوته / چی لازم دارم: تخم مرغ 2 عدد شیر 2 لیوان آب نصف لیوان نمک 1 قاشق مرباخوری آرد 1/5 لیوان چه جوری درست میشه: ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یک ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب می کنیم بعد آن را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت می ریزیم (تا به شکل توری در آید) و سرخ می کنیم. گوشت مرغ را از شب قبل با 1 قاشق غذاخوری ماست، 1 قاشق چایخوری فلفل، 1 قاشق مرباخوری فلفل ترکی (پول بیبر) و 1 قاشق مرباخوری نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار) می کنیم و در ظرف در بسته در یخچال استراحت می دهیم (ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است) بعد مرغ ها را در روغن سرخ می کنیم. درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار (خیارشور) و بعد مرغ های سرخ شده را می گذاریم.
http://www.banounews.ir/fa/News/194575/میز-اردور--کرپ-دانتل-برای-تزئین-خوراکی-های-مجلسی
|