توپک برنجی میان وعده سفید و خوشمزه!
يکشنبه 10 شهريور 1398 - 12:36:16
|
|
آریا بانو - توپک برنجی میان وعده سفید و خوشمزه! ٣٤ ٠ خراسان / مواد لازم آرد برنج ترجیحا قهوه ای - 154 گرم نمک – کمی( یک چهارم قاشق چای خوری ) شکر – یک قاشق غذاخوری آب - 120 سی سی چیپس شکلاتی ، کره بادام زمینی، نارگیل و کنجد برای داخل توپک - به میزان لازم کنجد یا پودر نارگیل - به میزان لازم طرز تهیه آرد برنج ، نمک و شکر را در ظرف مناسب بریزید و ترکیب موا د خشک را با هم مخلوط کنید .کمی آب اضافه کنید تا آرد به شکل خمیر درآید . خمیر را کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. خمیر را روی سطح صاف باز کنید و با قالب گرد آن را برش بزنید . ازطعم دهنده های پیشنهادی یا مورد علاقه تان روی خمیر بریزید و کناره های آن را ببندید و بین دو دست گرد کنید . درظرف مناسب آب را به جوش آورید و توپک ها را به آرامی داخل آب جوش بیندازید تا حدود 4 دقیقه بجوشد . سپس از آب جوش بیرون آورید و داخل آب سرد بیندازید .(برای چند دقیقه) کمی از چاشنی مورد علاقه تان را روی آن بپاشید .
http://www.banounews.ir/fa/News/192551/توپک-برنجی-میان-وعده-سفید-و-خوشمزه!
|