آریا بانو
کلاف مرغ خوشمزه و دلبر
يکشنبه 3 شهريور 1398 - 15:17:52
آریا بانو -
کلاف مرغ خوشمزه و دلبر
k ١.٢
٠
سرآشپز پاپیون / کلاف مرغ خوشمزه و دلبر و همه پسند خیلی خوشمزست امتحانش کنید غذای جدید و متفاوتی است.
مواد لازم کلاف مرغ
آرد2 پیمانه
خمیر مایه1 قاشق چای خوری
نمک1/2 قاشق چای خوری
آببه مقدار لازم
روغن مایع2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ (سفیده)1 عدد
مواد لازم داخل کلاف
سینه مرغ (چرخ شده)1 عدد
پیاز رنده شده (متوسط)2 عدد
سیر رنده شده2 حبه
پنیر پیتزا1/2 پیمانه
جعفری خردشده2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
مواد رومال:
تخم مرغ (زرده)1 عدد
زعفرانبه مقدار لازم
کنجد یا سیاهدانه ،تخم خرفه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 60دقیقه
زمان پخت 30دقیقه
1
سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و پنیر پیتزا رو باهم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و هر ادویه ک میدونین خوشمزش میکنه رو بزنین و کمی ورز بدین تا خوب مخلوط بشه
2
میتونین برای خوشرنگ شدنش زعفرون هم بریزین اگر مواد شل بود بهش 2قاشق آرد اضافه کنین باید طوری باشه ک بشه تو دست قل کرد
3
حالا میریم سراغ آماده کردن خمیر: داخل ظرف در دار خمیر مایه و شکر و آب ولرم میریزیم کمی بهمش میزنیم و در ظرف رو میبندیم تا 10دقیقه میگذاریم میگذاریم ک عمل بیاد .وقتی خمیر مایه عمل اومد پف میکنه میاد بالا و حباب هایی روش ایجاد میشه
4
حالا تو یه ظرف سفیده تخم مرغ و روغن مایع رو بریزین و هم بزنین و مایه خمیر عمل اومده رو اضافه کنین و کمی بهم بزنین و بعد آرد بریزین و ورز بدین تا جایی که بدست نچسبه
5
میتونین این خمیر رو استراحت بدین چون نرم تر و لطیف تر میشه نیم ساعت تا 45دقیقه جای گرم می گذاریم تا خمیر استراحت کنه تو این فاصله میریم سر وقت گرد کردن موادمون من به اندازه گردو برداشتم و قل کردم
6
میتونین برای خوشمزه تر شدنش بین گلوله ها زرشک و گردو بگذارین که سلیقه ایه و بدون اینها کاملا خوشمزه میشه وقتی گلوله ها گرد کردنشون تموم شد
7
میریم سراغ خمیر که عمل اومده: پف خمیر رو میگیریم و باز ورزش میدیم و سطحمون رو کمی آرد پاشی میکنیم تاجایی که امکان داره بازش میکنیم، که یه خمیر نازک پهن شده داشته باشیم
8
بعد خمیر رو با چاقو برش های نیم تا 1 سانتی میدیم که نوار های باریکی بدست بیاد فر رو از همین حالا روشن میکنیم تا گرم بشه فر با دمای 180 . اما چون من توستر داشتم و کمی سایزش کوچیکه دمای 125 تا 130گذاشتم
9
خب حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم بهتره از قالب یا سینی آلومینیومی استفاده کنین چون ضخیمه خیلی بهتره و زیرشون زود نمیسوزه من از قالب آلومینیومی25 در 35 استفاده کردم
10
نوار ها رو نامنظم مثل کلاف دور گلوله ها میپچیم . وقتی تموم شدن میریم سراغ آماده کردن رومال زرده تخم مرغ با کمی رنگ زعفرون قاطی میکنیم و بهمش میزنیم بعد با فرچه روی کلاف ها میکشیم و تخم خرفه روشون میپاشیم
11
و بعد داخل فر به مدت نیم ساعت قرار میدیم همین که زیر کلاف ها طلایی بشه کافیه امیدوارم درست کنین و لذت ببرین از این غذای متفاوت
12
من این غذارو با برنج و سالاد فصل و گوجه کبابی شده سرو کردم بسیار خوشمزه و عالی شماهم هرطور دوس دارین میتونین سرو کنین☺️
سایر نکات کلاف مرغ
من گلوله هارو اندازه گردو قل کردم و 32گلوله بهم داد و در نتیجه 32کلاف مرغ داشتم

http://www.banounews.ir/fa/News/189299/کلاف-مرغ-خوشمزه-و-دلبر
بستن   چاپ