آریا بانو -
سوپ و آش/ پتاژ آرد جو را امتحان کنید
٨٣
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم پتاژ آرد جو
آرد جو40 گرم
آب گوشت2 لیوان
شیر2 لیوان
خامه4 قاشق مربا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
آب گوشت و نیمی از
شیر را با هم روی شعله گاز قرار می دهیم.
2
بقیه
شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم می کنیم و آرد مخلوط با
شیر را به تدریج در آب گوشت می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
3
سپس می گذاریم پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل می زنیم.
4
پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه می کنیم. غذا آماده است