آریا بانو
نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی
سه شنبه 29 مرداد 1398 - 21:30:49
آریا بانو -
نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی
k ١
١
غذالند / نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی و خوشمزه است که دارای بافتی عالی می باشد. از این نان می توانید به عنوان یک میان وعده کامل نیز استفاده کنید. نان فطیره از نان های سنتی و خوشمزه ی ایرانی می باشد. به طوری کلی انواع نان ها در ایران به صورت های مختلفی تهیه می شود که هر کدام از آن ها دارای طعمی متفاوت می باشند. نان فطیره پنیری یکی دیگر از نان های خوشمزه و عالی ست که دارای طرز پخت آسان و سریع می باشد. شما می توانید برای تهیه این نان در ادامه با ما همراه باشید تا طرز پخت آن را فرا گیرید. این نان حالتی اسفنجی و نرم دارد که باب میل بیشتر مردم می باشد. اگر به دنبال یک عصرانه خوشمزه و مقوی می باشید ما به شما نان فطیره پنیری را پیشنهاد می دهیم. این نان با داشتن طعمی عالی و بی نظیر توانسته جای خود را در بین انواع نان ها باز کند و یکی از نان های مورد استفاده میباشد. این نان را می توانید به همراه عسل میل کنید این ترکیب بسیار دلچسب و خوش طعم می باشد. مواد مورد نیاز برای این نان شامل شیر خشک، شکر، خمیر فوری (که همان مایه خمیر می باشد)، بکنیگ پودر، نمک، روغن مایع و آرد می باشد. همانطور که ملاحظه کرده اید مواد مورد نیاز برای این فطیر بسیار مقوی اند و دارای ارزش غذایی بالایی می باشند. شیرخشک مورد نیاز به تنهایی دارای ویتامین های اصلی و مفید است که برای یک میان وعده بسیار عالی میباشد. این نان را به جای فر می توانید در تنور خانگی نیز تهیه کنید.
مواد لازم
آرد : 2 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
روغن : 1/4 پیمانه
شکر : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
شیر : 1/2 پیمانه
پودر خمیر مایه فوری (8 گرم) : 2 قاشق مربا خوری
مواد برای روی نان :
کره برای رومال سطح نان : به مقدار لازم
پنیر خامه ای : به مقدار لازم
کنجد : به مقدار لازم
جعفری خرد شده : به مقدار لازم(در صورت تمایل)
پیازچه : به مقدار لازم(در صورت تمایل)
مراحل پخت
مرحله 1
شیر را روی شعله می گذاریم تا ولرم شود.
مرحله 2
سپس به آن شکر و پودر خمیر مایه فوری را اضافه می کنیم.
مرحله 3
این مخلوط را به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم تا عمل آید.
مرحله 4
در ظرف دیگر تخم مرغ را با همزن دستی می زنیم.
مرحله 5
بعد روغن رو هم اضافه میکنیم و مجدد باهم هم میزنیم.
مرحله 6
بعد از 10 دقیقه خمیر مایه به عمل می آید.
مرحله 7
حالا مخلوط خمیر مایه را به تخم مرغ و روغن اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم.
مرحله 8
نمک و آرد را که 2 الی 3 بار الک شده را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله 9
حالا مواد را به خوبی باهم مخلوط می کنیم.
مرحله 10
سپس با دست ورز می دهیم تا خمیر شکل بگیره و نرم و لطیف و منسجم بشود.
مرحله 11
خمیر را حدود 10 دقیقه ورز میدهیم تا یه خمیر نرم و لطیف داشته باشیم.
مرحله 12
خمیر نباید به دست بچسبد.
مرحله 13
حالا داخل یه کاسه را با کمی روغن چرب میکنیم و خمیر ورز داده را داخلش میگذاریم و روی سطح ظرف را با یک دستمال میپوشانیم.
مرحله 14
ظرف را برای مدت 1 الی 2 ساعت در جای نسبتا گرم میگذاریم تا حجمش دو برابر شود.
مرحله 15
سپس خمیر را ورز میدیهم تا پفش بخوابد و بعد به 6 چونه مساوی تقسیمش میکنیم.
مرحله 16
سپس هر چونه را با وردنه کمی پهن میکنیم.
مرحله 17
سپس در وسط خمیر تقریبا یک قاشق مربا خوری پنیر خامه ای میگذاریم.
مرحله 18
حال دو طرف خمیر را به هم میرسونیم و میچسبونیم.
مرحله 19
بعد از اینکار به دلخواه خمیر را برمیگردانیم و با چاقو یه علامت بعلاوه روی آنها میکشیم.
مرحله 20
بعد از آماده شدن همه چونه ها روی آنها را با یک پارچه میپوشانیم و میگذاریم تا نیم ساعت دیگه بماند.
مرحله 21
بعد از اینکار خمیر ها را برای مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده میگذاریم تا بپزند.

http://www.banounews.ir/fa/News/187525/نان-فطایر-پنیری-یک-صبحانه-عالی
بستن   چاپ