آریا بانو
عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات
سه شنبه 29 مرداد 1398 - 21:29:54
آریا بانو -
عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات
٥٢٦
٠
هنر آشپزی / چی لازم دارم:
کره 120 گرم
پودر قند 160 گرم(یک پیمانه)
تخم‌مرغ یک عدد
آرد 175 گرم(یک‌پیمانه بعلاوه 2 قاشق سوپخوری)
بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری
چیپس شکلات حدود 100 گرم
چه جوری درست میشه:
کره و پودر قند را با قاشق مخلوط و به مدت 4 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا کرم صافی به دست آید. تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده 2 دقیقه دیگر با همزن بزنید. آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و سپس الک کرده و به مواد فوق بیافزایید و با قاشق یا لیسک پلاستیکی مخلوط کنید.کف قالب فلزی یک قطعه کاغذ روغنی گذاشته و کمی چرب کنید و به اندازه یک قاشق مرباخوری(یک گردوی کوچک) از خمیر روی سینی گذاشته و حدود 10 تا 12 تکه چیپس شکلات روی آن قرار دهید. خمیرهای بعدی را به فاصله حداقل 5 سانتی‌متر با هم به همین ترتیب در سینی قرار دهید.فر را از یک ربع قبل با دمای 190 درجه‌ی سانتی‌گراد (معادل 375 درجه‌ی فارنهایت یا درجه 5 تا 4) گرم و شیرینی ها را در طبقه وسط فر به مدت حدود 15 دقیقه بپزید.(اگر چیپس شکلات از انواع مرغوب باشد طی طبخ تغییر شکل نخواهد داد). شیرینی را بعد از خارج کردن از فر خنک ‌کنید.
نکات:
- این دستور305 گرم کربوهیدرات، 30 گرم پروتئین، 155 گرم چربی و 2735 کیلوکالری انرژی دارد.
- این شیرینی بیش از 2 هفته ماندگاری دارد./

http://www.banounews.ir/fa/News/187504/عصرانه--کلوچه-ای-برای-عاشقان-شکلات
بستن   چاپ