آریا بانو
کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها
يکشنبه 27 مرداد 1398 - 09:24:18
آریا بانو -
کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها
١٢٦
٠
خراسان / مواد لازم
تخم مرغ – 3 عدد
نمک – کمی
استویا - 100 گرم
کره آب شده – یک قاشق سوپ خوری
کنجد - 60 گرم
جو – 2فنجان
دانه کتان - یک فنجان
عصاره وانیل – یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغ، کره، وانیل، استویا و نمک را با هم بزنید.
جو ، کنجد ، بذرکتان را آسیاب و به مواد تخم مرغ اضافه کنید.توپک های کوچک خمیری درست کنید، آن ها را در تابه چرب شده قرار دهید.
مواد را 15 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ طلایی برسند داخل فر بگذارید.
نکته
این کلوچه به هضم کمک می کند و دارای اسیدهای چرب با کیفیت بالاست.
تنها چیزی که باید مراقب آن باشید مقدار مصرف آن است چون کالری زیادی دارد.

http://www.banounews.ir/fa/News/186468/کلوچه-کنجد-و-بذرکتان-برای-دیابتی-ها
بستن   چاپ