آریا بانو
زنان کارآفرین از طریق شبکه‌های اجتماعی حمایت می شوند
چهارشنبه 23 مرداد 1398 - 22:05:22
ایرنا - زن و خانواده
آریا بانو - تهران- مشاور رسانه ای معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: پویش‌هایی برای حمایت از زنان کارآفرین، مادران زندانی، حفاظت از منابع آب و غذا و هویت ایرانی در شبکه های اجتماعی راه اندازی شده است.

فریبا ابتهاج روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پویش های "زنان نسل تحریم"،"ردپای آب"، "ارمغان"، "تاروپود زندگی" و "نه به اسراف غذا" ایجاد شده و در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر و تلگرام دارای صفحاتی برای علاقمندان پیوستن به این کارزارهای اجتماعی است.
وی ادامه داد: زنان نسل تحریم پویشی است که جمعی از زنان کارآفرین در شهرها و روستاها تشکیل داده اند تا در شرایط دشوار اقتصادی کنونی نقش موثر و کارآمد زنان را معرفی و ترویج کنند؛ این گروه از بانوان کارآفرین همچنین در رای گیری های مردمی که از طریق سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده صورت می گیرد شرکت کرده و فعالیت ها و تلاش هایشان را در معرض قضاوت عموم گذاشته اند. در این رای گیری ها هر بار از میان 110 نفر کارآفرین زن، 10 کارآفرین شهری و 10 کارآفرین روستایی برگزیده و معرفی می شوند و مجددا دوره بعدی برگزار می شود.
ابتهاج در خصوص کمپین ردپای آب نیز تصریح کرد: این پویش با همکاری وزارت نیرو برای حفاظت از منابع آب تلاش می کند و نحوه استفاده صحیح از این منابع را به زنان در استان های مختلف آموزش می دهد. صفحات مجازی این پویش به شکل استانی فعالیت دارد.
مشاور رسانه ای معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به پویش ارمغان با شعار "زندان جای مادران نیست" گفت: این پویش که تاکنون 4 دوره برگزار شده است برای آزادی زنان زندانی جرایم غیر عمد راه اندازی شده و تاکنون توانسته از طریق جلب حمایت مردم و واریز کمک های آنان به ستاد دیه و سازمان زندان ها موجبات آزادی دهها مادر زندانی را فراهم کند.
ابتهاج با بیان اینکه پویش تارو پود زندگی با هدف حمایت از هنر دست زنان و دختران ایرانی و برای تقویت هویت ایرانی تشکیل شده است، تصریح کرد: نماد این پویش دستبندهای صنایع دستی نقاط مختلف کشور است که هر ایرانی با خرید این دستبندها ضمن حمایت اقتصادی از فعالیت این هنرمندان، نمادی ایرانی بر دست می کند.
وی افزود: پویش نه به اسراف غذا نیز با توجه به هدر رفتن 30 درصد از مواد غذایی در ایران از مزرعه تا سفره، ایجاد شده است. این میزان هدر رفت غذا می تواند سالانه مورد استفاده 15 میلیون نفر قرار گیرد. موضوع اسراف غذا در ایران بسیار جدی است و ما باید یاد بگیریم که چگونه با تغییر در رفتارها و شیوه زندگی مانند خرید کردن و پخت و پز از ضایعات غذا جلوگیری کنیم.
تهرام/3036//6139

http://www.banounews.ir/fa/News/184308/زنان-کارآفرین-از-طریق-شبکه‌های-اجتماعی-حمایت-می-شوند
بستن   چاپ