آریا بانو -
غذای اصلی/
کباب قشقایی را امتحان کنید
٧٣٩
٠
سیمرغ / مواد لازم
گوشت گوسفند یک کیلو
پیازچه قرچ شده یک عدد
نان لواش دوتا سه عدد
روغن، نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را با
پیاز و 5-6 پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید.
کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و 2
ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.
در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، و گرنه در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛
سپس بردارید و کنار بگذارید.
یک پیمانه
روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه ای که در تابه جا بگیرد ببرید و در
روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.گوشت پخته را در
روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید