آریا بانو
غذای اصلی/ کوکوی کرفس؛ سالم و متنوع آشپزی کنید
چهارشنبه 23 مرداد 1398 - 13:50:09
آریا بانو -
غذای اصلی/ کوکوی کرفس؛ سالم و متنوع آشپزی کنید
٣٦٤
٠
خراسان / چی لازم دارم:
کرفس - 2 شاخه
شیر - یک پیمانه
تخم مرغ - 4 عدد
زرشک - 2 قاشق غذاخوری
آرد - 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به مقدار لازم
گردوی خرد شده - 3 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
ابتدا برگ و ساقه کرفس ها را بشویید و بعد آن ها را ساطوری و ریز،خرد کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و زرشک را به همراه مغز گردو با آن مخلوط کنید و مواد را خوب هم بزنید. کرفس خردشده را با نمک و فلفل مخلوط و به دیگر مواد اضافه کنید. آرد را در شیر بریزید و آن قدر هم بزنید تا مایه یک دست و صافی به دست بیاید. همه مواد را با هم ترکیب کنید و در یک ظرف پیرکس بریزید. کوکوی شما پس از 30 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر آماده خواهد شد. برای تزیین می توانید از ماست چکیده، خیارشور و هویج استفاده کنید.
نکته :اگر می خواهید روی کوکو طلایی شود، پس از پختن، کمی روغن روی آن بریزید و برای چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/183697/غذای-اصلی--کوکوی-کرفس؛-سالم-و-متنوع-آشپزی-کنید
بستن   چاپ