آریا بانو
پیتزا لقمه ای خانگی با طعم اسفناج
سه شنبه 22 مرداد 1398 - 13:38:26
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢٥٩
١
آخرین خبر / مواد لازم
اسفناج
سیر
پنیر ریکوتا
پنیر پارمسان
سفیده تخم مرغ
سینه مرغ
پنیر موزارلا
ریحان
و
(پودر سوخاری،سفیده تخم مرغ برای سوخاری کردن) و در نهایت سس مارینارا ‌ طرز تهیه سس مارینارا
مرحله اول:
روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی های پوست کنده و ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود 40 دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد). ‌ مرحله دوم:
پس از این مدت زمان سس، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/183418/پیتزا-لقمه-ای-خانگی-با-طعم-اسفناج
بستن   چاپ