آریا بانو -
٢٥٩
١
آخرین خبر / مواد لازم
اسفناج
سیر
پنیر ریکوتا
پنیر پارمسان
سفیده تخم مرغ
سینه مرغ
پنیر موزارلا
ریحان
و
(پودر سوخاری،سفیده تخم مرغ برای سوخاری کردن) و در نهایت سس مارینارا طرز تهیه سس مارینارا
مرحله اول:
روغن زیتون،
پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی های
پوست کنده و ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود 40 دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد). مرحله دوم:
پس از این مدت زمان سس، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.