آریا بانو
مرغ تنوری با کفیر، تجربه مزه متفاوت
سه شنبه 22 مرداد 1398 - 13:38:22
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٣٣٠
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
ران مرغ: 8-6 تکه
دوغ کفیر: 1 پیمانه
سیب زمینی: 7-5 عدد
گوجه: 5 عدد
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
سیر: 4 حبه
تخم آفتاب گردان: 1 پیمانه
آویشن: 1 قاشق چایخوری
پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل: به میزان لازم
فلفل دلمه ای: 1 عدد
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را با روغن و ادویه دلخواه مثل نمک، فلفل و آویشن یا پاپریکا مزه دار کنید و برای سس روی مرغ ها کفیر، پاپریکا، نمک، فلفل و سیر با هم مخلوط کرده و گوجه، فلفل دلمه ای و تخم آفتابگردان رو اضافه کنید و در فر با دمای 200-180 درجه سانتیگراد به مدت 40-30 دقیقه بپزید و 5-3 دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی شود.
نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/183415/مرغ-تنوری-با-کفیر،-تجربه-مزه-متفاوت
بستن   چاپ