آریا بانو
طرز تهیه چیکن پارمزان
دوشنبه 21 مرداد 1398 - 6:28:54 PM

آریا بانو-با ما همراه باشید تا طرز تهیه غذای ساده و خوشمزه چیکن پارمیزان را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:
1 عدد سینه مرغ بدون استخوان
1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
1/4 پیمانه پنیر موزرلا خورد شده
1/3 پیمانه سس گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری ریحان رنده شده
1 عدد تخم مرغ
آرد سفید به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل

روش تهیه سینه مرغ سوخاری
ابتدا باید سینه مرغ را با گوشتکوب بکوبیم تا نازک بشود تقریبا حدود 1.5 سانت.
حالا هر دو طرف مرغ رو به نمک و فلفل آغشته کنید. بعد هر دو طرف مرغ رو کاملا به آرد سفید آغشته کنید. حالا مرغ رو کاملا به تخم مرغی که قبلا زدیم تا از لختی در بیاد آغشته کنید.
در نهایت نوبت آغشته کردن دو طرف مرغ به آرد سوخاریه.
مرغ رو داخل قابلمه‌ای که درون آن روغن ریختیم و روغن هم داغ شده میذاریم و اجازه میدیم تا سرخ و طلایی بشه.
وقتی یک طرف مرغ طلایی شد برش میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه. مرغ رو خیلی سرخ نکنید، چون قراره داخل فر هم بره و در صورت سرخ شدن زیاد از حد سفت میشه.
مرغ سرخ شده رو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیش گرفته شود.
یه ظرف نشکن مخصوص فر انتخاب کنین و کف آن را با روغن چرب کنید و بعد مرغ سوخاری رو درون آن قرار دهید و روی مرغ رو با سس گوجه فرنگی بپوشونید.
ریحون خورد شده رو اضافه کنید.
در نهایت پنیر موزرلا تازه‌ای که خورد کردین و پنیر پارمزان هم روی مرغ پخش کنید.
مرغ رو برای 15 الی 20 درجه داخل فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کردید بذارین تا هم مرغ خوب مغز پخت بشه و هم پنیرا آب و برشته بشود.


http://www.banounews.ir/fa/News/183259/طرز-تهیه-چیکن-پارمزان
بستن   چاپ