آریا بانو
غذای اصلی/ دلمه قارچ با مرغ
يکشنبه 20 مرداد 1398 - 08:02:26
آریا بانو -
غذای اصلی/ دلمه قارچ با مرغ
٨٥٠
٠
غذالند / دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوش مزه ترین نوع دلمه می باشد، این غذا را می توان در دسته پیش غذاها و یا فینگرفودها قرار داد.همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است.به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب می شوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص داده اند. دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید. دلمه قارچ به دلیل طعم خوب و خواص فراوان بین کودکان به محبوبیت رسیده است. قارچ به دلیل داشتن ویتامین D بسیار در جلوگیری و شیوع سرطان ها در بدن نقش دارد. به علاوه این ماده خوراکی مفید در درمان بیماری هایی از جمله دیابت، کم خونی و فشار خون و همچنین کاهش وزن مناسب، کنترل جذب مواد غذایی برای بدن و تقویت استخوان ها اثر گذار می باشد. قارچ ها در انواع پلوها و خورش ها توسط افراد به مصرف می رسند. مناسب ترین روش مصرف قارچ در زمینه بهداشتی پخت آن ذکر شده است؛ چرا که با پختن و حتی بخارپز کردن قارچ به جای سرخ کردن می توان بسیاری از خواص و ارزش این ماده را حفظ کرد. باید در تهیه قارچ از بازار برای این نوع غذا قارچ های متوسط، سفت و سالم را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که قارچ استفاده شده در این دلمه از قارچ های خوراکی است و با قارچ های سمی و مضر که باید از آنها اجتناب کرد، تفاوت دارد.
مواد لازم
قارچ: نیم کیلوگرم
سینه مرغ: 1 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
فلفل دلمه ای: 1 عدد
پنیر موزارلا: 200 گرم
سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
موادلازم برای سس:
آرد: 3 قاشق غذاخوری
شیر: 1 پیمانه
کره: 50 گرم
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.
مرحله 2
سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.
مرحله 3
بعد از تفت مواد ادویه های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.
مرحله 4
چند دقیقه بعد فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
مرحله 5
در این بخش قارچ های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.
مرحله 6
برای تهیه سس : ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.
مرحله 7
سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.
مرحله 8
پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله 9
پس از انکه تمام شیر را اضافه کرد هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
مرحله 10
سپس داخل قارچ های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهی شده و بعد پنیر موزارلا بریزید .
مرحله 11
فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
مرحله 12
قارچ ها را داخل سینی فر بگذارید.
مرحله 13
20 دقیقه بگذارید دلمه ها بپزد.
مرحله 14
دلمه ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/182931/غذای-اصلی--دلمه-قارچ-با-مرغ
بستن   چاپ