آریا بانو -
در خانه قهوه ترک را آماده کنید
k ١.٤
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم قهوه ترک
قهوه1 قاشق مربا خوری
شکر1.5 قاشق مربا خوری
آب1 لیوان
طرز تهیه
زمان پخت 10دقیقه
1
قهوه و شکر و آب را در ظرف قهوه جوش بریزید و خوب مخلوط کنید قهوه جوش را روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش آمده و کف آن بالا بیاید
2
.نکته حساس به موقع برداشتن قهوه از روی آتش است یعنی باید به محض اینکه کف قهوه بالا آمد قبل از اینکه چند جوش بزند قهوه را از روی آتش برداشت و اول کف قهوه را که به خامه قهوه معروف است به تساوی در فنجانها ریخت و بعد فنجانها را با قهوه پر نمود.
سایر نکات قهوه ترک
تهیه قهوه ترک شاید کار سادهائی باشد ولی برای بهتر شدن آن باید دقت بیشتری بهکار برد.برای هر نفر یک قاشق مرباخوری قهوه و 1.5 قاشق مرباخوری شکر و یک فنجان سر خالی قهوهخوری آب سرد در نظر بگیرید.ممکن است بهجای آب
شیر مصرف کنید بدیهی است که قهوه با
شیر خوشمزهتر میشود