آریا بانو
ناهار/ کباب سوخاری با فیله مرغ حتما امتحان شود
شنبه 19 مرداد 1398 - 11:08:34
آریا بانو -
ناهار/ کباب سوخاری با فیله مرغ حتما امتحان شود
٧٣
٠
شور و شیرین / چی لازم دارم:
فیله مرغ 500 گرم
ژامبون 150 گرم
شیر 1 پیمانه
کره آبکرده 60 گرم
آرد یک‌چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
چطور بپزم:
فیله‌های مرغ را با استیک‌کوب بکوبید تا به صورت نوارهای نازکی شوند.
آن‌گاه نوارهائی از ژامبون فراهم سازید و روی هر فیله قرار دهید.
سپس آن را رول کرده و آن را با خلال چوبی مناسبی محکم کنید.
حالا در ظرف مناسبی شیر، کره،‌ آرد، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
اینک هر بار فیله‌های آماده را در این سس بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و آن را در روغن داغ برشته کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/182524/ناهار--کباب-سوخاری-با-فیله-مرغ-حتما-امتحان-شود
بستن   چاپ