آریا بانو -
شیرینی ها/
کیک آلبالویی با گردو
k ١.١
٠
ستاره / مواد لازم
آرد 2.5 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1+1/3 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
آلبالوی بدون هسته خرد شده 1 پیمانه
مغز گردوی خرد شده 30 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
روش تهیه
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
تخم مرغ، شکر و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود.
جوش شیرین و
روغن را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و دو سه بار الک کنید.
مخلوط آرد، آلبالوی هسته گرفته و گردوی خرد شده را کم کم و در چند مرحله به مایه تخم مرغی فوق اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
مایه
کیک را در قالب چرب شده بریزید و به مدت حدود یک
ساعت در فری که قبلا گرم کردهاید، قرار دهید.
نکته: آلبالوها را پس از هستهگیری، ریز خرد کنید تا در مایه
کیک تهنشین نشوند و
کیک آلبالویی شما ظاهر بهتری پیدا کند.