آریا بانو
شیرینی ها/ کاپ کیک دارچینی؛ مخصوص مهمانی و تولد
چهارشنبه 16 مرداد 1398 - 14:37:22
آریا بانو -
شیرینی ها/ کاپ کیک دارچینی؛ مخصوص مهمانی و تولد
١٧٣
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
تخم‌مرغ ١ عدد
شکر ١٥٠ گرم
شیر ١٨٠ میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)
روغن مایع ٢ قاشق سوپخوری
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ‌پودر ١ قاشق چایخوری
آرد ٢٠٠ گرم
پودر دارچین ١ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه کرم کره‌ای دارچینی:
کره نرم ١١٠ گرم
اسانس وانیل چند قطره
پودر شکر الک کرده 60 گرم
شیر سرد ٢ قاشق سوپخوری
پودر دارچین ٢ قاشق چایخوری
چطور بپزم:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 عددی کاپ‌کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.
آن‌گاه تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
بعد شیر و روغن مایع را به آن بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی هم بزنید.
سپس وانیل، بیکینگ پودر، آرد و دارچین را با هم مخلوط و الک نمایید و آن را به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.
حالا دو سوم از حجم کپسول‌های کاپ‌کیک را با این مایه پر کنید و کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.
بعد از اطمینان از پخت، آن‌ها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.
اکنون روی کاپ‌کیک‌ها را با کرم کره‌ای دارچینی بیارائید.
برای این کار کرم را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید.
روش تهیه کرم کره‌ای دارچینی:
کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
آن‌گاه پودر شکر را کم‌کم به کره افزوده و پیوسته با همزن برقی بزنید.
حالا شیر را بیفزائید و کرم را 5 دقیقه با همزن برقی بزنید.
اکنون پودر دارچین را اضافه کنید.
یادآوری
می‌توانید این کرم را در ظرف دربسته تا 1 هفته در فریزر نگهداری کنید و برای مصرف، کرم را در دمای محیط قرار دهید و پس از نرم شدن، آن را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
چنانچه هنگام تهیه کرم کره‌ای، کرم بیش از حد گرم و شل شود، آن را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/181972/شیرینی-ها--کاپ-کیک-دارچینی؛-مخصوص-مهمانی-و-تولد
بستن   چاپ