آریا بانو
نکات بهداشتی پاک نگهداشتن آشپزخانه
دوشنبه 7 مرداد 1398 - 08:37:49
آریا بانو -
نکات بهداشتی پاک نگهداشتن آشپزخانه
١٥
٠
همشهری آنلاین / پاک نگهداشتن آشپزخانه می‌تواند از بیماری جلوگیری کند و کیفیت سلامت شما و مهمانان را بهبود بخشد.
بسیاری از بیماری‌های منتقل‌شونده از راه غذا را با توجه بیشتر به پاک نگهداشتن آشپزخانه قابل‌پیشگیری است.
برای پاک نگهداشتن آشپزخانه به این توصیه عمل کنید:
- دستانتان را پیش و پس از کار کردن به مواد غذایی خام با آب گرم و صابون بشویید.
- از دو تا تعداد بیشتری تخته برش استفاده کنید تا از آلودگی متقاطع جلوگیری کنید.
- وسائلی را که برای آماده کردن گوشت استفاده کرده‌اید، با آب داغ و مواد شوینده پاک کنید.
- هیچ گاه شیر را مستقیما از ظرف پلاستیکی یا کاغذی آن ننوشید.
- یخچال‌تان را بیش از حد پر نکنید.
- هنگام گرم کردن مجدد غذا باید دمای آن را به 75 درجه سلسیوس یا بالاتر برسانید.
- غذاهای منجمد را با گذاشتن در یخچال یا مایکروویو از حالت انجماد خارج کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/179080/نکات-بهداشتی-پاک-نگهداشتن-آشپزخانه
بستن   چاپ