آریا بانو
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا
يکشنبه 16 تير 1398 - 10:14:23
آریا بانو -
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا :
برای این شیرینی خوشگل مزه 250 گرم روغن جامد یا کره یا مخلوطی از این دو را با 125 گرم پودر قند و دو عدد تخم مرغ کامل می زنیم. یک پیمانه سرپر آرد را با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر روی مواد الک کرده کم کم حدود 500 گرم نشاسته ی ذرت ریخته مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید. نشاسته تا حدی اضافه می شود که خمیر نرمی داشته باشیم که به دست نمی چسبد.
خمیر را به چند رنگ تقسیم می کنیم و به اندازه ی فندق از مواد برداشته کنار هم می گذاریم و شکل گل درست می کنیم. با خلال دندان روی گل ها خط انداخته و می توانیم قسمت میانی را حصیری کنیم (با همان خلال دندان)
شیرینی ها را در فری که با دمای 175 درجه سانتیگراد از قبل گرم کردیم به مدت تقریبی 15 دقیقه می پزیم.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/173009/طرز-تهیه-شیرینی-پاپاتیا
بستن   چاپ