آریا بانو -
سوپ و آش/ سوپ رشته فرنگی؛ پیش غذای لذیذ افطار
٠
٠
کاله / سوپ رشته فرنگی همراه همیشگی ما هنگام سرماخوردگی است! احتمالا وقتی که سرما میخورید اولین چیزی که بستگان شما برایتان میپزند، سوپ رشته فرنگی یا سوپ ورمیشل است؛ این قضیه به خاطر خواص زیاد این سوپ است.
علاوه بر خواص زیاد که این سوپ را به یک سوپ دوران مریضی یا نقاهت تبدیل کرده باید بگوییم طعم این سوپ واقعا خوشمزه است و چه بسا میتواند به عنوان یک پیشغذای لذیذ و مقوی کنار سفره شما باشد. بنابراین در ادامه به طرز تهیه سوپ رشته فرنگی میپرداریم.
چی لازم دارم:
150 گرم رشته فرنگی یا ورمیشل
500 میلیلیتر آب مرغ
نصف پیمانه نخود فرنگی
نصف پیمانه هویج خرد شده
نصف پیمانه ذرت منجمد پمینا
1 عدد سینه مرغ
1 عدد
سیب زمینی
3 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
200 گرم قارچ
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
چطور بپزم:
در ابتدا سینه مرغ را با مقداری زردچوبه و 1 عدد
پیاز خام بپزید. وقتی مرغ پخته شد، آب آن را داخل صافی ریخته و کنار بگذارید.
آب مرغ را با مقداری
پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا پیازها با حرارت ملایم بپزند.
گوجه فرنگیها را رنده کنید و بعد از گذشت 30 دقیقه همراه با
سیب زمینی نگینی خرد شده، هویج، نخود فرنگی، قارچ و 1 قاشق رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید.
سینه مرغ را به صورت ریش ریش خرد کرده و همراه با ذرت به سوپ اضافه کنید.
وقتی سوپ کاملا جا افتاد، رشته فرنگی را نیز اضافه کنید.
بعد از این که رشتهها کاملا نرم شدند و سوپ کاملا پخت، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
سوپ را در ظرفی مناسب همراه با لیمو ترش برش زده و کمی جعفری تازه سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/166160/سوپ-و-آش--سوپ-رشته-فرنگی؛-پیش-غذای-لذیذ-افطار