آریا بانو -
١٩٩
٠
آخرین خبر / ابتدا گوشت ران یا گوشت راسته گوساله را ورقه ای برش داده داخل مخلوط دوغ کفیر،
روغن مایع، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آب
پیاز برای چند
ساعت یا شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید بعد مزه دار شدن به سیخ کشیده و داخل ماهیتابه گریل بصورت مرحله ای گریل کنید.
نان لواش را آغشته به مخلوط
روغن زیتون، جعفری ریز شده و پاپریکا کرده و توی ماهیتابه با شعله کم سرخ کنید. سیر را با
روغن زیتون کمی تفت داده بعد داغ کردن رب گوجه اضافه کنید و بعد سرخ کردن رب گوجه، آب اضافه کنید تا به جوش بیاید و غلیظ شود
حال با نان سرخ شده، جعفری،
پیاز ریز کرده، سماق زده، گوشت گریل شده و سس گوجه ساندویچ خوشمزه خود را درست کنید.