آریا بانو
با سمبوسه گوشت پذیرایی لاکچری داشته باشید
پنجشنبه 9 خرداد 1398 - 14:42:32
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
گوشت راسته گوساله استیکی : 450 گرم
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
فلفل : 1 قاشق چایخوری
زیره سبز : 1 قاشق چایخوری
پودر چیلی : 1 قاشق چایخوری
سیر : 4 حبه
پیاز : 1 عدد
فلفل دلمه ای : 3 عدد
پنیر رنده شده مخلوط پنیرپیتزا و پنیرچدار : 3 فنجان
پنیرمونتری جک : 220 گرم ورقه ای
چیپس ترتیلا : 18 عدد
گشنیز تازه : 2 قاشق غذاخوری
نان لواش یا نان آرد ذرت به مقدارلازم
چه جوری درست میشه: استیک ها را آغشته به نمک و فلفل و پودرچیلی و زیره سبز و روغن زیتون می کنیم.
روی ماهیتابه با شعله بالا هر طرف را سه دقیقه سرخ می کنیم.
استیک ها را برداشته ، 10 دقیقه کنار می گذاریم تا خنک شود.
فر را روی دمای 180 درجه قرار می دهیم.
توی ماهیتابه روغن ریخته، پیاز و سیر ریز شده را همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن فلفل دلمه ای ها و نمک و فلفل را می ریزیم بعد از پنج دقیقه پختن و نرم شدن برمی داریم.
استیک ها را به قطعات 1 سانتیمتری ریز کرده، روی مخلوط فلفل دلمه و پیاز و سیر ریخته و هم می زنیم.
حال با نان لواش و مخلوط پنیرموزارلا و چدار و چیپس ترتیلا و یک ورقه پنیرمونتری جک و مخلوط گوشت سمبوسه های خود را درست کرده و داخل ظرف فر قرار می دهیم، روی آنها مخلوط پنیر رنده شده ریخته و داخل فر برای 25 دقیقه می پزیم.
سمبوسه ها را همراه با گشنیز تازه و سس های مختلف مثل کچاپ و مایونز و پستو و خردل نوش جان کنید.
بجای پنیر مونتری جک از پنیرسوئیسی و بجای چیپس ترتیلا با توجه به ذائقه از چیپس های مختلف استفاده کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/165427/با-سمبوسه-گوشت-پذیرایی-لاکچری-داشته-باشید
بستن   چاپ