آریا بانو
عرض اندام کدبانوها با برگر ذغالی بدون ذغال در فر خانگی
پنجشنبه 9 خرداد 1398 - 09:42:11
آریا بانو -
عرض اندام کدبانوها با برگر ذغالی بدون ذغال در فر خانگی
٢٩٢
٠
کوکری / چی لازم دارم (برای 8 عدد):
گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو با چربی متوسط
پیاز متوسط رنده شده یک عدد
نون همبرگری چهار رول
سس دو قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه و سفید درشت کوبیده به میزان لازم
کره هشت تکه کوچیک
پنیر چدار هشت برش متوسط
چطور بپزم:
در این مرحله نمک و فلفل سیاه درشت کوبیده میزنیم.
گوشت رو به هشت گلوله تقسیم کنید. دقت کنید اینجا من نصف دستور به کار برده ام. نون ها رو هم از وسط دو نیمه کنید. سپس گوشت ها تپل شکل بدید و روی نون پهن کنید، روی اون پودر سیر و سس بریزید و در نهایت یک تکه کره روی اون ها قرار بدید. کره مهم هست!
برویلر شعله بالایی فر رو از پیش داغ کنید. برای حالت خون دار نیم پخته، احتیاج به ده دقیقه پخت روی پنجره وسطی فر دارید. من پنج دقیقه یک ور رو برویل کردم و سپس گوشت ها رو از اینرو به اونرو کردم و پنج دقیقه دیگه طرف دوم رو پختم. سپس پنیر رو روی کار بذارید و دو دقیقه دیگه برویل کنید. اگر گوشه های نون سوخت، می شه با کارد اره ای اون رو تراشید.
اینی که می بینید برگری نیم پخته و بسیار چرب و نرم و خوشمزه هست! آب گوشت و کره به خورد نون می رن و آدم پس می یفته یه گاز که می زنه اما چون می دونم ما ایرانی ها گوشت رو خشک مثل مقوا دوست داریم، یه ورژن دیگه در زیر ارایه می کنم.
این مدل چون نازک و کامل پخته هست رو می شه با گوشت مرغ هم درست کرد. چون گوشت مرغ خشک هست، من پودر رو سیر رو حذف و سس سیر به مایه افزودم. از پنیر لستر هم به جای چدار معمولی استفاده کردم.
اینبار گوشت مرغ رو خیلی نازکتر روی نونی بزرگتر پهن کنید. اگر دوست دارید گوشه نون ها برشته نشه ، گوشت رو کاملا روی سطح نون پهن کنید. در نتیجه نون اینجا در معرض سوختن نیست.

http://www.banounews.ir/fa/News/165306/عرض-اندام-کدبانوها-با-برگر-ذغالی-بدون-ذغال-در-فر-خانگی
بستن   چاپ