آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه
کیک موزائیکی
١٢٥
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
200میلی گرم خامه مایع
نصف استکان کمی بیشتر
شیر 1بسته بیسکوییت پتی بور
6برش
کیک 3بسته 80 گرمی
شکلات پسته ای با
نزدیک1 فنجان فندق یا پسته
برای روی
کیک شکلات شیری و پسته برای تزئین
چطوری درست کنم:
ابتدا خامه و
شیر را روی گاز گرم میکنیم
3 بسته
شکلات را شکسته داخل خامه و
شیر میریزیم و هم میزنیم تا
شکلات در خامه حل شود بعد بیسکوییتها را با دست ریز خرد کرده و با فندق خرد شده درون بقیه مواد که از روی گاز برداشته ایم واز حرارت افتاده میریزیم وخوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم بعد مواد آماده شده
کیک را با سلفون یا در قالب سیلیکونی ریخته و رول میکنیم در فربزر میگذاریم به مدت2تا3
ساعت کیک که خودش رو گرفت و خوب سرد شد برش زده و با
شکلات و پسته تزیین می کنیم نوش جان