آریا بانو -
ازشما/ کبه برنجی
١٤٨
١
عکاس خونه/ ارسالی از nazi 71
در بخش آشپزی چاپ بشه.کبه برنجی.برنج کته کنید فقط نمک و زردچوبه.بعد برای مواد میانی
پیاز داغ با گوشت چرخی و لپه و خلال بادام زعفران و ادویه.یکم از کته که کوبیدین بردارید وسط مواد بذارید وخوب گردش کنید دستتون خیس کنید و دورش رو صاف کنید تا ترک نخوره.بعد بدارید 2
ساعت داخل یخچال بعد درون
روغن داغ سرخ کنید
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون
دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید." /