آریا بانو
شیرینی ها/ قرابیه عسل یک میان وعده نرم
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 21:06:10
آریا بانو -
شیرینی ها/ قرابیه عسل یک میان وعده نرم
٢١٤
٠
سرآشپز پاپیون/ یه میان وعده خوشمزه ونرم
مواد لازم قرابیه عسل
تخم مرغ2 عدد
پودر قند1 لیوان
روغن مایع1 لیوان
آرد400-500 گرم
عسل2 قاشق غذا خوری
وانیل‏1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر2 قاشق مربا خوری
مواد لازم رومال
تخم مرغ (زرده)1 عدد
خامه صبحانه1 قاشق مربا خوری
کنجد یا تخم خرفه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 30دقیقه زمان پخت 20دقیقه
1
ابتدا تخم مرغ ،پودر قند و وانیل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مایع و عسل را اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده .
2
آرد رو الک کرده به تدریج همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد و بدست نچسبه
3
بعد کف دست رو چرب کرده اندازه گردو برداشته توی دست گرد کرده و با کف دست صاف کرده داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم کنار هم با فاصله میچبنیم
4
به زرده تخم مرغ یک قاشق مرباخوری خامه بزنین وبا چنگال بزنین تا کاملا مخلوط بشن بعد با فرچه قرابیه هاتونو رومال کنید وکنجد یا تخم خرفه بپاشید
5
داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 20دقیقه قرار میدهیم ...واقعا نرم وخوشمزه میشه..
6
البته من خودم با نصف مواد درست کردم..امید وارم درست کنین ولذت ببرین
سایر نکات قرابیه عسل
مثل همیشه پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی هست..
سعی کنین عسلتونو در محیط گرم بذارین که یکم روان بشه ومشکلی تو هم زدن نداشته باشین..

http://www.banounews.ir/fa/News/164244/شیرینی-ها--قرابیه-عسل-یک-میان-وعده-نرم
بستن   چاپ