آریا بانو -
میز اردور/
دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار
٤٨٧
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
پودر ژلاتین ٢ قاشق سوپخوری
آب سرد ١٠٠ میلی لیتر
خامه صبحانه ١٥٠ گرم
شیر عسلی ٢٠٠ گرم
شیر ٢٥٠ میلی لیتر (1 پیمانه)
چطور بپزم:
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا ژلاتین آب را جذب کند و اسفنجی شود.
آنگاه ژلاتین را به روش بنماری حل کنید (روی حرارت بخار آب جوش).
سپس خامه را قدری با چنگال بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
حالا
شیر را بجوشانید و نیمی از آن را به
شیر عسلی بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون باقیمانده
شیر را با محلول ژلاتین مخلوط نمائید.
اینک مخلوط
شیر و
شیر عسلی را کمکم به خامه صبحانه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
سپس مخلوط
شیر و ژلاتین را نیز کمکم به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه مایه فراهم کردۀ
دسر را درون قالب مخصوص
دسر بریزید و به مدت 5 تا ٨
ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
هنگام مصرف،
دسر را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی برگردانید.
در صورت دلخواه میتوانید روی
دسر را با گلهای فوندانت و خامه و یا انواع
میوه بیارائید.
http://www.banounews.ir/fa/News/160450/میز-اردور--دسر-رویال؛-پیشنهادی-جدید-و-فوق-العاده-برای-افطار