آریا بانو -
بیماری خطرناکی که با مصرف آدامس سراغتان میآید
٢٤١
٠
برنا / مطالعات نشان میدهد مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E 171 بر میکروبهای
روده و همچنین التهاب
روده تاثیر میگذارد.
محققان هشدار میدهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده میشوند میتوانند منجر به بیماری التهاب
روده و
سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.
در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E 171 (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر
سلامت بر روی موشها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده میشود.
محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E 171 بر میکروبیومهای
روده تأثیر دارد و میتواند موجب بروز بیماریهای نظیر التهاب
روده و
سرطان کلورکتال شود.
«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «به خوبی اثبات شده است که این ترکیب رژیمی بر فیزیولوژی و
سلامت تأثیر دارد.»
وی در ادامه میافزاید: «یافتههای مطالعه ما نشان میدهد که مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E 171 بر میکروبیومهای
روده و همچنین التهاب
روده تأثیر گذاشته و میتواند منجر به بیماریهای التهابی
روده و
سرطان کلورکتال شود.
http://www.banounews.ir/fa/News/159778/بیماری-خطرناکی-که-با-مصرف-آدامس-سراغتان-میآید