آریا بانو -
میز اردور/
شربت اینورت؛ برای همه دسرهای ماه رمضان
٧٠٥
٠
ایران / چی لازم دارم:
شکر ٢ پیمانه
زعفران دم کشیده یک قاشق چایخوری
آب یک پیمانه
گلاب ٢ قاشق غذاخوری
گلوکز یک قاشق غذاخوری
جوهرلیمو یک چهارم قاشق چایخوری
جایگزینها:
گلوکز ...............عسل / جوهرلیمو ..............آب لیموترش تازه
چه جوری درست میشه:
شکروآب را باهم مخلوط کرده سپس زعفران وگلاب را نیز به آن اضافه میکنیم.
شربت را روی حرارت میگذاریم و چند دقیقه یک بار آن را هم میزنیم تا شکر حل شود. بعد از اینکه
شربت به جوش آمد دیگر هم نمیزنیم. حرارت را خیلی کم کرده و بگذارید نیم
ساعت ریز بجوشد. جوهرلیمو را با یک قاشق آب حل کرده و به
شربت اضافه کنید. در آخر گلوکز را اضافه کنید. بعد از٥ دقیقه
شربت آماده است. برای گوشفیل باید
شربت غلیظ و گرم باشد اما برای زولبیا ازگرم مقداری بیشتر و برای بامیه ولرم رو به خنک باشد. این
شربت را میتوانید از قبل درست کرده و در یخچال نگهداری کنید و در زمان استفاده آن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
نکته:
-گلوکز و جوهرلیمو را ازلوازم قنادی تهیه کنید.
-از این
شربت برای تهیه زولبیا، بامیه و لقمه های پنیری سرخ شده استفاده می شود.
http://www.banounews.ir/fa/News/158541/میز-اردور--شربت-اینورت؛-برای-همه-دسرهای-ماه-رمضان