آریا بانو -
غذای ملل/ گیروس مرغ؛ خوراک ساده یونانی
٣
٠
شور و شیرین / چی لازم دارم:
فیله مرغ 300 گرم
آویشن یک دوم قاشق چایخوری
سیر له کرده 2-3 حبه
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع 5 قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد
چطور بپزم:
فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش دهید.
آن گاه با آویشن، سیر، آبلیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید.
سپس در تابۀ مناسبی
روغن بریزید و
پیاز را تفت دهید تا کمی سبک و طلائی شود.
اینک فیلۀ مرغ مزه دار کرده را بیفزائید و اجازه دهید تا کاملا پخته و برشته شود.
اکنون گیروس مرغ را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس دلخواه بیارائید.