آریا بانو
شیرینی ها/ مرنگ شکلات و کارامل؛ بچه ها عاشقش می شوند
يکشنبه 22 ارديبهشت 1398 - 19:10:21
آریا بانو -
شیرینی ها/ مرنگ شکلات و کارامل؛ بچه ها عاشقش می شوند
٢٩٤
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
سفیدۀ تخم مرغ (به دمای محیط رسیده باشد) ٤ عدد
شکر دانه ریز ٢٠٠ گرم
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
آب لیموی تازه یک دوم قاشق چایخوری
شکلات تلخ آبکرده ١٠٠ گرم
سس کارامل آماده ١٠٠ گرم
چطور بپزم:
سفیدۀ تخم مرغ ها را در کاسۀ مناسبی بریزید و شکر را به آن بیفزائید.
حالا آن را روی حرارت بخارآب جوش بگذارید و با همزن برقی هم بزنید تا شکر حل شود و سفیده ها کاملا فرم بگیرند و براق شوند.
آن گاه مرنگ را از روی حرارت بردارید و وانیل و آب لیمو را به آن بیفزائید و همچنان به هم زدن ادامه دهید (15 دقیقه).
اکنون مرنگ را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و آن را روی صفحۀ سلیکونی یا کاغذ روغنی به شکل دایره و به قطر 4 سانتیمتر پایپ کنید.
اینک وسط مرنگ ها قدری شکلات و سس کارامل بریزید و به کمک سیخ چوبی به شکل مرمری درآورید.
آن گاه مرنگ را به مدت تقریبی ٢٠-٣٠ دقیقه در فر با دمای 80 درجۀ سانتیگراد بپزید.
مرنگ می باید کاملا خشک شود تا براحتی قابل جدا کردن از صفحۀ سلیکونی یا کاغذ روغنی باشد.
یادآوری
برای تهیۀ مرنگ می توانید از صفحۀ مخصوص ماکارون بهره بگیرید.
بهتر است مرنگ را درفر با سیستم فن بپزید
مرنگ را در شیشه یا ظرف دردار نگه دارید.

http://www.banounews.ir/fa/News/157292/شیرینی-ها--مرنگ-شکلات-و-کارامل؛-بچه-ها-عاشقش-می-شوند
بستن   چاپ