آریا بانو -
٦٥١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
گوشت تکه شده 400 گرم
کدو سبز به میزان دلخواه
پیاز ریز خرد شده یک عدد
رب گوجه یک ق غ سرپر
ادویه شامل زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، چوب دارچین، نمک
شکر دو ق غ
سرکه یک ق غ
طرز تهیه:
پیاز ریز خرد شده رو تفت بدین، مقداری که خشکشد، مقداری
روغن اضافه کنید و تفت بدین تا
پیاز سبک بشه. ادویه هارو بهش اضافه کنید و ی تفت کوچیک بدین، گوشت تکه شده رو اضافه کنید. تفت بدین تا تغییر رنگ بده و آبش خشک بشه، حالا رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدین تا کاملا روشن بشه و رنگ
روغن روبه قرمزی بره. آب و چوب دارچین رو اضافه کنید و اجازه بدین تا گوشت کاملا بپزه.
کدوهای
پوست کنده شده رو سرخ کنید و داخل تابه بچینید. گوشت های پخته شده رو ی گوشه از تابه اضافه کنید و از آب گوشت به مقداری اضافه کنید که فقط روی کدوهارو بگیره. نمک و چاشنی سرکه و شکر رو اضافه کنید و 20 دقیقه زمان بدین تا اب گوشت غلیظ بشه و به
روغن بیفته.
نکات:
-کدو خیلی زودپز هست ، پس گوشت کاملا پخته بهش اضافه کنید تا دیگه احتیاجی به پخت کامل نباشه. چون کدو زود ازهم وا میره.
-میتونین به جای سرکه و شکر، آبلیمو شکر اضافه کنید.
-کدو به تنهایی خیلی طعم نداره، پس حتما یا چاشنی که من گفتم اضافه کنید، یا غوره. این سبک که اموزش دادم بهتره رو به
شیرینی بره.ولی واقعا لذیذه.
- کدو وقتی سرخ میشه مقداری آب میندازه، اون آب انتهای تابه برای کدو هست، نه روغن😉
-در کل خورش کم آبی هست، اگر
دوست دارین آبدارتر باشه، آب گوشت بیشتری اضافه کنید ولی حواستون باشه موقع سرو خورش کدوها له نشن.
-این غذا برای سحری مناسبه چون کدو بافت پر آبی داره و شمارو تشنه نمیکنه.
برگرفته از ایسنتاگرام تایم غذا