آریا بانو
سحری/ خورش قلیه مرغ؛ لذیذ و اشتهاآور
پنجشنبه 19 ارديبهشت 1398 - 22:43:28
آریا بانو -
سحری/ خورش قلیه مرغ؛ لذیذ و اشتهاآور
k ١.١
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
پیاز 1 عدد
مخلوط کره و روغن به میزان لازم
سیر له کرده 3 حبه
سینه مرغ خرد کرده 600 گرم
فلفل قرمز، نمک و زردچوبه به میزان لازم
ادویه خورشی یک قاشق سوپخوری
گشنیز و شنبیله خرد و سرخ کرده 400 گرم
تمر هندی یک بسته ونیم
آب جوش یک پیمانه
چطور بپزم:
پیاز را همراه با مخلوط کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
آن گاه سیر و سینه مرغ را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
نمک، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و صبر کنید تا رنگ مرغ عوض شود.
سپس ادویه خورشی و سبزی سرخ کرده را بیفزائید و مواد را خوب مخلوط کنید.
حالا تمر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و از صافی رد نمائید تا هستۀ آن جدا شود و به همراه آب جوش به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیوفتد.
یادآوری: این خورش باید کم آب باشد و می‌توانید با پلو آن را سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/156511/سحری--خورش-قلیه-مرغ؛-لذیذ-و-اشتهاآور
بستن   چاپ