آریا بانو
تارت خرما؛ دسر مقوی برای ماه رمضان
چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398 - 11:40:28
آریا بانو -
تارت خرما؛ دسر مقوی برای ماه رمضان
٨١٧
١
خراسان / چی لازم دارم:
شیر- یک پیمانه
روغن مایع -یک پیمانه
تخم مرغ - 8 عدد
بکینگ پودر-یک قاشق غذاخوری
وانیل -نصف قاشق چای خوری
آرد –یک پیمانه
شکر- 3 قاشق غذاخوری
خرما -500 گرم
مغز گردوی کوبیده -300 گرم
دارچین و هل کوبیده -از هر کدام یک قاشق مرباخوری
چطور بپزم:
تخم مرغ‌ها را خوب بزنید، سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود.به ترتیب روغن، شیر، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید، سپس آرد را در حدی اضافه کنید که خمیر سفت شود.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.کف قالب مد نظر را چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید، وردنه را روی لبه قالب بغلتانید و حاشیه اضافه خمیر را بردارید.هسته خرما را بگیرید و با یک لیوان آب داغ وهل مخلوط کنید و با همان آب خوب بکوبید یا درغذاساز بریزید تا له شود.مغز گردوی خرد شده و دارچین را به خرما اضافه و خوب با هم مخلوط کنید و روی خمیر پهن شده کف قالب بریزید.
روی آن را با خلال بادام ومغز گردو تزیین کنید و به مدت 30 دقیقه در فر 120 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.( برای تهیه حجم کمتر تارت، مواد اصلی را به نسبت کم کنید.)تارت خرما یکی از دسر‌های خوشمزه و مقوی است که می‌تواند به عنوان دسر ماه رمضان، همراه با چای سرو شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/156054/تارت-خرما؛-دسر-مقوی-برای-ماه-رمضان
بستن   چاپ