آریا بانو
حلوا با شیره انگور بخورید تا سیر بمانید
سه شنبه 17 ارديبهشت 1398 - 21:21:43
آریا بانو -
حلوا با شیره انگور بخورید تا سیر بمانید
k ١.١
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
آرد 2 پیمانه
روغن یا کره سه چهارم پیمانه
شیره انگور 1 و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران حل شده غلیظ 1/4 فنجان
هل آسیاب شده 1/4 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
اول آرد را الک کرده و تفت می دهیم تا خامی آن برود دوباره آن را الک می کنیم و داخل ظرف بر می گردانیم و روغن را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم.
از روی حرارت بر می داریم و مدام هم می زنیم. شیره انگور و گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
زعفران و هل را هم اضافه می کنیم، بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم.
بستگی به مقدار حلوا تان دارد که چند لایه در بیاید. با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم، من اول اطراف نامرتب نان ها را جدا کردم بعد مکعبی برش زدم روی آن ها را با باقی مانده حلوا شکوفه زدم و با خلال پسته و بادام پرک تزیین کردم.
حلوا را با یک قاشق گلاب رقیق کردم و بعد شکوفه زدم اینطوری حلوا راحت تر از ماسوره بیرون می آید.

http://www.banounews.ir/fa/News/155942/حلوا-با-شیره-انگور-بخورید-تا-سیر-بمانید
بستن   چاپ